PC-Hulp.com

Onze Partners

met wie we samenwerken

Fujitsu is ons hoofdmerk. We verkopen laptops, desktops, servers en schermen van dit merk. Wij volgen ook continu opleidingen en zijn gecertifieerd voor verscheidene domeinen van het merk. 

Microsoft is een zeer belangrijke businesspartner. Wij leveren vooral cloudoplossingen van deze softwaregigant, maar we zijn ook gecertifieerde partner voor alle Microsoft Surface hardware. Bloedmooie machines die snoeihard werken.  

De online back-up van KeepItSafe heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een gewone back-up. Maar het belangrijkste is wel dat u er eigenlijk geen omkijken meer naar heeft. Zorgeloos eenvoudig dus.

Uw gegevens staan veilig in de Nederlandse datacentra van KeepItSafe

Via onze partner Denit in Amsterdam, bieden we een brede waaier aan mogelijkheden voor webhosting, ftp servers en klassieke e-mailformules (POP, IMAP). Modules  waarmee u websites maakt met de grote namen in CMS en e-commerce zoals WordPress en Woocommerce. 

Ons partnerschap met Dell geeft ons toegang tot een zeer breed gamma van computers, schermen, servers en opslagsystemen. Indien onze klanten bepaalde gecertifieerde configuraties voor Amerikaanse softwareproducten nodig hebben, dan biedt Dell dit aan. Denk bijvoorbeeld aan Linux servers met RAID-controllers.

Symantec is de leidende leverancier van beveiligingsoplossingen. U kent het bedrijf voor producten zoals Norton en Symantec Cloud Protection. Als partner hebben we toegang tot opleiding en andere middelen die ervoor zorgen dat we u steeds te juiste producten kunnen aanbieden en ondersteunen. We zijn bij Symantec “Accredited SMB Specialist”. De nadruk ligt hierbij dus op kleine en middelgrote ondernemingen (Small and Medium Business), die we beschermen tegen de veiligheidsrisico’s van vandaag.

Adobe besliste om het gebruik van hun software als abonnement te organiseren. Je betaalt maandelijks/jaarlijks enkel voor het aantal gebruikers waarvoor je Photoshop, Indesign, Dreamweaver, Lightroom e.a. nodig hebt. Training en certificatie zorgen ervoor dat we u de juiste producten kunnen uitleggen en aanbieden.